Onze mensen

Mr Karima Benchaïb

Mr Karima Benchaïb is advocaat sinds 1997. Na ruime ervaring te hebben opgedaan in de algemene praktijk is zij gespecialiseerd in het personen-en familierecht en lid van de specialisatievereniging vFAS.

Karima Benchaïb is tevens vFAS-echtscheidingsbemiddelaar en geregistreerd MfN -mediator. 

Daarnaast voert Karima Benchaïb een algemene praktijk met accenten op het verbintenissenrecht, vreemdelingenrecht en asielrecht.

Mr Jolanda Pater

Mr Jolanda Pater voert een algemene rechtspraktijk met accenten op (jeugd) strafrecht, personen-en familierecht, verbintenissenrecht en arbeidsrecht. Zij is lid van de vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten. www.vnja.nl

Tevens voert ze een incassopraktijk en heeft zij ruime ervaring in het opstellen en beoordelen van contracten en overeenkomsten in de meest ruime zin.

Karima Benchaïb heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen- en Familierecht; echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, jeugdbeschermingsrecht, mediation, ouderschap en erkenning.

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Jolanda Pater heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen- en Familierecht; echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, jeugdbeschermingsrecht, ouderschap en erkenning;
  • Strafrecht: jeugdstrafrecht, uit- en overleveringszaken.

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Scroll naar top

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.